Friskijkers Academy

De wereld verandert in hoog tempo. In veel branches en op alle niveaus is of komt disruptie op gang. Daarom hebben we veel meer mensen nodig met een (totaal) andere kijk op hoe we gewend zijn dingen te doen. Want wij geloven dat je alleen tot écht nieuwe successen komt als je het lef – én de vaardigheden – hebt om het anders te doen.

In de Friskijkers Academy helpen we professionals en teams met trainingen en presentaties om vaardigheden te ontwikkelen waarmee ze sneller en effectiever kunnen innoveren.

We leren ze te werken met tools en technieken die gebruikt worden in het proces van Design Thinking; een methodiek waarmee je in heldere, concrete stappen problemen scherp formuleert, ideeën ontwikkelt en deze toetst aan de markt.

 

Lees meer op de website van Friskijkers Academy >

Strategiesessie

Waarom niet direct beginnen met het bespreken van jouw vraagstuk? Dat levert je meteen nieuwe inzichten op! Tijdens een GRATIS strategiesessie denken we met je mee en delen we onze ideeën. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Maak vrijblijvend kennis met onze manier van werken.

Lees meer >

VIP-dag

Deze dag gaat over jou. Over jouw vraagstuk en hoe je dat kunt oplossen. We gaan de diepte in aan de hand van onze DURF-methode®. We dromen utopisch groot en helpen je vervolgens aan een realistische eerste, veilige stap zodat je direct aan de slag kunt. Gefeliciteerd, je bent begonnen!

Lees meer >

Abonnement

Wil je regelmatig sparren of brainstormen met ‘gelijkgestemden’? Met mensen die je helpen echt anders naar jouw vraagstuk te kijken? Met het Friskijk-abonnement haal je ervaring, inspiratie en creativiteit in huis zonder dat je meteen aan een lang en duur traject vastzit.

Lees meer >

Innovatie Crashtest

Ontdek welke innovatieremmers jou in de weg zitten en hoe je ze kunt omzeilen.

Doe de test >