Gratis strategiesessie: what's your problem?

Ben je manager, beslisser of adviseur en wil je vernieuwing en innovatie op gang krijgen? Heb je behoefte aan een sparringpartner om te verkennen hoe je het beste kunt beginnen? Dan is een strategiesessie iets voor jou. We begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om écht nieuwe ideeën te bedenken. Of om ideeën naar het volgende niveau te brengen. Misschien zoek je naar handvatten om snel te starten met innovatie.

Tijdens een strategiesessie stellen we veel vragen en zijn we kritisch. Alles met als doel om te ontdekken wat nu echt het probleem is dat moet worden opgelost. We delen onze kennis en praktijkervaringen en geven je tips. Je gaat gegarandeerd enthousiast en vol inspiratie naar huis en hebt een helder beeld van onze manier van werken en wat we voor jou kunnen betekenen.

Heb je behoefte aan:

  • Iemand die herkent waar jij nu tegenaan loopt?
  • Een sparringpartner?
  • Een helder vertrekpunt zodat je morgen gericht aan de slag kunt met innovatie?
  • Strategische en creatieve input?
  • Een snelle frisse blik?

 

Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende strategiesessie aan

 

Investering
Aan de strategiesessie zijn geen kosten verbonden. De sessie duurt 1 tot 2 uur en vindt plaats in ons kantoor in Leiden. Er is ruimte voor maximaal 3 personen.

Strategiesessie

Waarom niet direct beginnen met het bespreken van jouw vraagstuk? Dat levert je meteen nieuwe inzichten op! Tijdens een GRATIS strategiesessie denken we met je mee en delen we onze ideeën. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Maak vrijblijvend kennis met onze manier van werken.

Lees meer >

VIP-dag

Deze dag gaat over jou. Over jouw vraagstuk en hoe je dat kunt oplossen. We gaan de diepte in aan de hand van onze DURF-methode®. We dromen utopisch groot en helpen je vervolgens aan een realistische eerste, veilige stap zodat je direct aan de slag kunt. Gefeliciteerd, je bent begonnen!

Lees meer >

Abonnement

Wil je regelmatig sparren of brainstormen met ‘gelijkgestemden’? Met mensen die je helpen echt anders naar jouw vraagstuk te kijken? Met het Friskijk-abonnement haal je ervaring, inspiratie en creativiteit in huis zonder dat je meteen aan een lang en duur traject vastzit.

Lees meer >

Innovatie Crashtest

Ontdek welke innovatieremmers jou in de weg zitten en hoe je ze kunt omzeilen.

Doe de test >