Over ons

Friskijkers Rody Vonk en Arno van de Sande kijken op een compleet andere manier naar de aanpak van (vastgelopen) vraagstukken. Van vertrekpunt tot oplossing, van tekentafel tot experiment.

We geloven dat je tot èchte nieuwe successen komt als je het lef hebt om het anders te doen. Dat ‘anders doen’ is geen doel op zich; veel vraagstukken schreeuwen nun eenmaal om een radicaal andere aanpak. Met hun zelf ontwikkelde DURF-methode® brengen ze droombeelden terug tot een realistische eerste stap. Klaar voor een pilot.

'Kan niet' en ‘ja maar' bestaan niet; het creëeren van grootse droombeelden - stippen aan de horizon - is voor Arno het mooiste wat er is. Zijn chronische gebrek aan structuur wordt ruimschoots gecompenseerd door Rody, die als geen ander in staat is om onderscheidend vermogen helder te presenteren. Extreem grote oplossingen landen daardoor in de realiteit van vandaag en worden ‘veilig' en behapbaar. Zo kun je morgen starten, op weg naar tastbaar resultaat.

Wie zijn wij?

Rody Vonk

conceptdenker | trainer | presentator

Laat zich inspireren door de wereld om hem heen en gebruikt die input voor nieuwe, creatieve oplossingen. Vliegt graag anders in, maar staat daarna wel weer met beide benen op de grond.

Meer over mij op LinkedIn

Arno van de Sande

conceptdenker | creatief brein

Een grote dosis lef en een enorme drive om ‘het anders te doen’ kenmerken Arno. Hij is een echte idee-generator. Zoekt graag de grenzen op, want dan wordt het namelijk pas echt spannend!

Meer over mij op LinkedIn

Strategiesessie

Waarom niet direct beginnen met het bespreken van jouw vraagstuk? Dat levert je meteen nieuwe inzichten op! Tijdens een GRATIS strategiesessie denken we met je mee en delen we onze ideeën. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Maak vrijblijvend kennis met onze manier van werken.

Lees meer >

VIP-dag

Deze dag gaat over jou. Over jouw vraagstuk en hoe je dat kunt oplossen. We gaan de diepte in aan de hand van onze DURF-methode®. We dromen utopisch groot en helpen je vervolgens aan een realistische eerste, veilige stap zodat je direct aan de slag kunt. Gefeliciteerd, je bent begonnen!

Lees meer >

Abonnement

Wil je regelmatig sparren of brainstormen met ‘gelijkgestemden’? Met mensen die je helpen echt anders naar jouw vraagstuk te kijken? Met het Friskijk-abonnement haal je ervaring, inspiratie en creativiteit in huis zonder dat je meteen aan een lang en duur traject vastzit.

Lees meer >

Innovatie Crashtest

Ontdek welke innovatieremmers jou in de weg zitten en hoe je ze kunt omzeilen.

Doe de test >