Contact

Heb je vragen over een van onze trainingen of presentaties? Wil je een van onze trainingen of presentaties incompany boeken? Of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Laat het ons weten, we staan je graag te woord!

 

Friskijkers Academy

  •  Raamsteeg 2, 2311 PL Leiden

  •  06 41 18 49 40 (Rody Vonk)

  •  06 24 75 43 34 (Arno van de Sande)

  •  info [at] friskijkers.nl

 

Klik hier voor de routebeschrijving. Betaald parkeren kan in de parkeergarage van de Hoogvliet. Deze ligt op ca. 2 minuten lopen van ons kantoor.

Kom je met het openbaar vervoer? Klik hier voor de prachtige wandelroute vanaf het Centraal Station.

  

Contactformulier

Programma in 3 stappen

Met ons programma Ready, Set... Go! helpen we je in 3 stappen aan een organisatie waarin blijvend ruimte is voor innovatie. Waarin medewerkers worden gestimuleerd en de vaardigheden hebben om zelf te (blijven) innoveren.

1 Ready

Wie wil dat werknemers innovatiever worden vindt blijkbaar dat innovatie op dit moment niet (voldoende) van de grond komt. Aan de hand van de Innovatie Crashtest Pro toetsen we in alle lagen en afdelingen van de organisatie welke ‘innovatieremmers’ medewerkers ervaren. Daarnaast testen we hoe innovatief zij zelf zijn.

2 Set

In een ‘pressure cooker’ doorlopen medewerkers een innovatieproces. Ze leren werken met tools en technieken uit Design Thinking; een methodiek die helpt om snel en effectief tot nieuwe, haalbare oplossingen te komen. De nadruk ligt op het leren vertrouwen op en in korte tijd doorlopen van het proces.

3 Go!

Een innovatieteam van maximaal 8 mensen gaat gedurende 4 weken 1 dag per week aan de slag met een concreet vraagstuk uit de organisatie. Friskijkers coacht en faciliteert het team. Het doel is dat deelnemers tools in hun eigen dagelijkse praktijk leren toepassen en innovatievaardigheden verder ontwikkelen.