Doe de Innovatie Crashtest en maak een (door)start met innovatie

Je wilt aan de slag met innovatie. Of je bent begonnen maar je weet niet hoe je een volgende stap kunt zetten. Je ziet kansen en je handen jeuken! Maar net als je gas wilt geven, stuit je op innovatieremmers! Frustrerend, want je was net zo enthousiast...

Als je medewerkers beschikken over een innovatieve mindset, staat niets succesvol innoveren in de weg. Toch? Helaas! Je bent dan wel een eind op weg, maar wist je dat er nog 7 veel voorkomende innovatieremmers zijn? Het goede nieuws is dat je ze met onze tips allemaal kunt omzeilen.

Welke innovatieremmer je ook tegenkomt, er is bijna altijd wel een manier om hem te omzeilen. En misschien kun je daar wel wat tips bij gebruiken. De Innovatie Crashtest helpt je in één minuut te ontdekken wat in jouw situatie de grootste drempel is om (door) te starten met innovatie en vernieuwing.

Het werkt heel simpel: schuif met de sliders en geef zo voor elk van de 7 innovatieremmers aan in hoeverre je het ermee eens of oneens bent.

Vul vervolgens je gegevens in en je krijgt een speciaal voor jou samengestelde pdf met een uitgebreid testresultaat inclusief tips en inspiratie om morgen te kunnen (door)starten met innoveren in je mailbox.

Wat klanten over ons zeggen

  • “Dat gat in de markt had ik als specialist nog niet gezien.” Paul van Vliet Keukenstudio Paul
  • "Arno leefde zich snel in ons bedrijf en het vraagstuk in. Ik was blij verrast over zijn aanpak. Ideeën en oplossingen kwamen uit hoeken waar wij ze zelf nooit zouden zoeken." Oscar van Buijtene OBS Groep
  • “Door Arno ben ik veel meer nieuwe mogelijkheden gaan zien voor mijn bedrijf.” Marjolein de Hoog Zorgkwekerij Bloei