Contact

Heb je vragen over een van onze projecten? Wil je in gesprek over een actueel vraagstuk uit jouw wereld? Of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Laat het ons weten, we staan je graag te woord!

 

Friskijkers

 Raamsteeg 2, 2311 PL Leiden

 06 41 18 49 40 (Rody Vonk)

 06 24 75 43 34 (Arno van de Sande)

 info [at] friskijkers.nl

 

Klik hier voor de routebeschrijving. Betaald parkeren kan in de parkeergarage van de Hoogvliet. Deze ligt op ca. 2 minuten lopen van ons kantoor.

Kom je met het openbaar vervoer? Klik hier voor de prachtige wandelroute vanaf het Centraal Station.

 

Contactformulier

Strategiesessie

Waarom niet direct beginnen met het bespreken van jouw vraagstuk? Dat levert je meteen nieuwe inzichten op! Tijdens een GRATIS strategiesessie denken we met je mee en delen we onze ideeën. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Maak vrijblijvend kennis met onze manier van werken.

Lees meer >

VIP-dag

Deze dag gaat over jou. Over jouw vraagstuk en hoe je dat kunt oplossen. We gaan de diepte in aan de hand van onze DURF-methode®. We dromen utopisch groot en helpen je vervolgens aan een realistische eerste, veilige stap zodat je direct aan de slag kunt. Gefeliciteerd, je bent begonnen!

Lees meer >

Abonnement

Wil je regelmatig sparren of brainstormen met ‘gelijkgestemden’? Met mensen die je helpen echt anders naar jouw vraagstuk te kijken? Met het Friskijk-abonnement haal je ervaring, inspiratie en creativiteit in huis zonder dat je meteen aan een lang en duur traject vastzit.

Lees meer >

Innovatie Crashtest

Ontdek welke innovatieremmers jou in de weg zitten en hoe je ze kunt omzeilen.

Doe de test >